14 d’abr. 2011

NBA - PLAY-OFF (WEST)

Ahir es va acabar la temporada regular de la NBA amb una última sorpresa relativament important, Chicago Bulls (62-20) es va assegurar el factor pista a favor en una hipotètica final després de guanyar als New Jersey Nets i que el Spurs (61-21) perdessin a Phoenix.
A més a més es va decidir també els enfrontaments a l'oest us els deixo aquí amb el pronòstic ; )

(1) SAN ANTONIO SPURS - MEMPHIS GRIZZLIES (8): San Antonio ha acabat la temporada fluix, com si li faltessin forces i Memphis pot ser un rival perillos sobretot a la seva pista, de totes formes crec que passaran els Spurs sense massa dificultat. Pronòstic: 4-1

(4) OKLAHOMA CITY THUNDER - DENVER NUGGETS (5): Per a mi l'enfrontament més igualat de primera ronda tan a l'Oest com a l'Est, els Thunder amb l'arribada de Perkins formant el duo Perkins-Ibaka a baix han obtingut el complement perfecte per Durant i Westbrook i els Nuggets a diferència del que tothom pensava han començat a jugar molt bé des de la marxa de Carmelo Anthony als Knics, de totes formes crec que passen els Thunder. Pronòstic: 4-3


(2) LOS ANGELES LAKERS - NEW ORLEANS HORNETS (7): Primera ronda fàcil pels Lakers, contra un equip que va començar com un tiro i ha acabat l'any aguantant-se gràcies a CP3, res a fer contra els Lakers. Pronòstic: (4-1)

(3) DALLAS MAVERICKS - PORTLAND TRAILBLAZERS (6): Serà l'any dels Mavs? Com cada any últimament fan una bona temporada regular però a l'hora dels Play-off s'arruguen, aquest any a més tenen la important lesió de Butler però crec que passaran patint contra els Blazers que a casa són un equip molt fort. Pronòstic: (4-3)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada