12 d’abr. 2011

MES DE CL4SSICS

Boness! Volia parlar-vos del més d'abril que ens ve en quant a futbol i sobretot en quant als 4 Barça - Madrid que viurem si no hi ha cap debacle a les tornades de Madrid (va guanyar 4-0 a l'anada) i Barça (5-1) als quarts de final de Champions League.

Primer de tot, no m'agrada tant de clàssic junt, en primer lloc perquè farà que sigui un partit habitual i tot i que no ens cansarem de veure'l perquè el futbol que l'espectacle que oferiran els dos equips serà important podem acabar donant la importància al partit com un partit de futbol més, sobretot els dos que es disputaran al Bernabéu, el primer perquè serà d'una lliga sentenciada (el Barça arriba amb 8 punts d'avantatge) i l'altre perquè, malgrat sigui tota una semifinal-anada de la Champions, el pas a la final de Wembley, es decidirà a la tornada al Camp Nou.
Tampoc m'agrada tant de clàssic junt pel fet de que no crec, malgrat que m'agradaria, que el Barça guanyi els 4 partits, suposaria que hauria guanyat els últims 9 clàssics seguits (ara en portem 5), ja que dins de que crec que el Barça és una mica més favorit, el Madrid no deixa de ser un bon equip i ja se sap que entre dos bons equips, per molt que un sigui un pel millor, sempre hi ha alternança en els marcadors i no sol ser habitual tanta victòria seguida d'un, però enfin.. ja es veurà! Aquí van els meus pronòstics dels 4 clàssics:

1: R.Madrid - FC.Barcelona (Lliga, 16/4/2011 22:00 TV3/laSexta): X. Partit a priori intrascendent pels dos equips pel fet de que el Barça arriba amb un coixí molt important, crec que els dos entrenadors reservaran alguns jugadors de cara a la final de dimecres.

2: R.Madrid - FC.Barcelona (Final de Copa del Rei, 20/4/2011 21:00 TV3/TVE): 2. Partit de desfibriladors...El partit on veig més perillós al Madrid i Mourinho, a un partit, en un ambient mal escalfat pel president Rosell (va pronosticar un 0-5) i a territorio Comanche..tot i així, en la història recent el Barça té més experiència que el Madrid últimament en finals, això i el fet de tenir bons records de Mestalla de la Copa del 2009, esperem que valgui.

3. R.Madrid - FC.Barcelona (Semifinals-anada Champions, 27/4/2011 20:45 TV3): X. Una altre de les especialitats de Mourinho, els partits a doble partit, depenent del partit de final de copa, que pot ser un punt d'inflexió, crec que el Barça treurà un empat a gols d'allà per encarar millor la tornada al Camp Nou.

4. FC.Barcelona - R.Madrid (Semifinals-tornada Champions, 3/5/2011 20:45 TVE): 1. Segurament el més important dels 4 arribarà al final, aquí es decidirà tota la temporada, perquè qui guanyi aquesta semifinal, crec que serà el campió d'Europa, és a dir, el títol més important de la temporada i espero que el Barça sàpiga aprofitar el factor camp i posar l'última pedra en el camí cap a Wembley :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada