10 d’abr. 2011

El poker

Bones! Bé doncs som-hi amb la primera entrada del blog, la dedicaré a un joc que s'ha fet famós en els últims anys, el poker.
Tot va succeir sobretot gràcies al "boom" que es va produir l'any 2003 quan Chris Moneymaker, es va endur el títol de campió del món de les WSOP classificant-se pel torneig de 10.000$ de buy-in, gràcies a un satèl·lit de pocs $, el premi que va obtenir va ser millonari i significava un abans i un després d'aquest joc/esport. Jo personalment m'agrada tractar aquest joc com un esport ja que en el temps que hi porto jugant puc confirmar que no només la sort afecta al desenvolupament d'aquest esport, la matemàtica en forma d'estadística, la psicologia sobretot en real, però també online i altres aspectes influeixen de forma notòria.
Bé de moment això és tot, més endavant publicaré més articles sobre póker perquè entengueu el que vull dir amb tanta parrafada sobre póker perquè és un joc/esport que ha evolucionat de tal forma que actualment se'n podria fer una carrera universitària, i no és broma. ;)

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada